Det blir stadig mer populært å ta gravidfotografering fra noen av de mest magiske månedene i sitt liv. Dette er spennende for både mor og barn å se tilbake på i ettertid.

De fleste velger èn gravidfotografering rundt siste mnd av graviditeten, mens noen ønsker å ta bilder gjennom hele svangerskapet, da gjerne rundt fem fotograferinger i løpet av graviditeten. Da lager man gjerne en collage tilslutt der man ser magen vokse.

Om du skal ha én fotografering anbefaler jeg at du kommer når du selv synes at magen er fin og du føler deg vel. Gjerne mellom uke 32-36, så den synes godt. Det er greit å gjøre det før man får vann i kroppen, og mens man fortsatt føler man har overskudd. Man kan selvsagt ta med seg både søsken og den kommende far på bildene. Gravidfotografering kan med fordel gjøres ute,- både i sommer og vinterhalvåret.

Pris for gravidfotografering

Pris fra 1.290 kroner.
Prisen inkluderer 1-2 timer fotografering utendørs i naturlige omgivelser. Dere får 5 bilder i høyoppløselig digitalt format, i tillegg får dere de samme bildene for bruk i sosiale medier.

Flere bilder kan kjøpes til om ønskelig.
Eventuelle reiseutgifter kommer i tillegg.

 

     

Scroll Up