Jeg skal prøve å skrive litt om meg selv her.
Dere kan også bruke kontakt skjemaet til høyre dersom dere lurer på noe.

Har hatt foto som hobby i mange år, men fra 2010 ble det mer og mer interesse.
Jeg anser meg som en allsidig fotograf, og har tatt bilder av det meste. Jeg liker veldig godt portrettfotografi og det å holde på i studio. Dette med portrettfotografi og studio har kommet mer og mer, og grunnen tror jeg er at man kan få frem så mange følelser i et ansikt og personer generelt. Synes også det er gøy med fotografering av personer i forskjellige miljøer, type oppsett med penklær midt inne i en skog osv.
Trives også med å ta bilder av produkter og figurer i forskjellige settinger, samt at jeg liker å ta utsiktsbilder over fjorder, fjell og bybilder.

Per dags dato bruker jeg et Nikon D750 og et Nikon D7200 som backupkamera. Til disse har jeg mange forskjellige objektiver som dere kan se i utstyrslista under.

De siste årene har jeg tatt på meg litt forskjellige foto oppdrag og tilbyr en god del foto-tjenester. Dere kan lese mer om de forskjellige tjenestene jeg kan tilby på tjenester sider. Dere kan også ta kontakt med meg dersom dere har spørsmål.

Dette var i grove trekk litt om meg som fotograf. Jeg skal prøve å få skrevet en oppdatert og litt mer innholdsrik tekst på denne siden ettervert.

Mitt utstyr

Utstyr