Familiefotografering er en morsom aktivitet. Dette er kvalitetstid for hele familien fylt med lek, moro og det er et herlig avbrekk fra hverdagens travle rutiner. Jeg har et barn selv og har mye erfaring med å fotografere barn og voksne i alle aldre. Vi bruker god tid slik at familiefotograferingen blir koselig og fri for stress.

Har dere omgivelser som har en betydning for dere, et sted dere har en tilknytning til – for eksempel hjemme hos dere, i hagen, i parken i nærheten av der dere bor, på hytta eller andre steder dere tilbringer mye tid sammen, så tar jeg gjerne bildene der.

Jeg har et portabelt studio jeg kan sette opp hjemme hos dere om hjemmebilder er ønskelig, da får også barna vært i trygge og kjente omgivelser.

Pris for familiefotografering

Pris fra 1.990 kroner.
Prisen inkluderer 1-2 timer fotografering utendørs i naturlige omgivelser, eller innendør om det ønskes. Dere får 5 bilder i høyoppløselig digitalt format, i tillegg får dere de samme bildene for bruk i sosiale medier.

Flere bilder kan kjøpes til om ønskelig.
Eventuelle reiseutgifter kommer i tillegg.


ÅRSTIDER

Våren er en deilig årstid for å ha familiefotografering ute. Vi fotografere hele familien omgitt av masse hvitveis, leke ute hele dagen, plukke løvetann, dra på sykkeltur og hoppe i sølepytter. Dagene er lengre og lysere enn om vinteren og det kan vi dra nytte av. Fotografering om våren kan virkelig anbefales!

Sommeren er for mange favorittårstiden for familiefotografering. Her kan vi ta familiebilder i shorts og t-skjorte. Vi kan fotografere når dere bader på stranden og spiser is, eller vi kan fange øyeblikkene når dere gjør andre aktiviteter. Våren og sommeren er ofte å anbefale for familier med små barn, så slipper de minste barna å forsvinne helt bak store luer og parkdresser.

Høsten byr på fantastiske farger og et helt spesielt lys som er unikt for høsten. Solen står lavt på himmelen, kaster lange skygger og skaper fine muligheter for flotte familiebilder ute i frisk høstluft. Bilder med regntøy og paraplyer er også perfekt for koselige familiebilder som skiller seg ut.

Vinteren byr på mange muligheter og morsomme aktiviteter som egner seg godt til familiefotografering. Aking, snøballkasting, tenne opp bål, drikke kakao og lage snømann. Det blir kjempekoselige bilder. Vinterlyset er magisk og snøen reflekterer lyset og skaper flatterende lys for fine familieportretter. Det er også fullt mulig å ta bilder hjemme hos dere eller på hytta dersom det er kaldt ute eller snøen uteblir.

 

SPØRSMÅL

Hva slags klær skal vi ha på oss på familiebildene?

Jeg anbefaler at dere har på dere klær dere trives i. Men det er lurt å tenke matchende stil og farger. Unngå sterke mønstre, store logoer og tekst på klærne – det kan fort stjele litt mye oppmerksomhet. Matchende pastellfarger fungerer som regel alltid godt på bilder.  Ta gjerne med et ekstra skift til barna – sånn i tilfelle.


Hva gjør vi hvis det er meldt dårlig vær?

Det er helt uproblematisk å utsette fotograferingen til en dag med bedre værutsikter. Ønsker dere å gjennomføre fotograferingen uansett vær går det helt fint. Bilder med regntøy og paraplyer kan bli vel så fine som bilder i shorts og t-skjorte.


Er det noe vi trenger å ta med til fotograferingen?

Jeg bruker ikke mye rekvisitter til bildene mine, men er det noe dere tenker kunne vært gøy for dere å ha med på bildene så spør meg gjerne i forkant. Litt frukt og litt drikke er lurt å ha tilgjengelig i tilfelle noen trenger litt påfyll av energi underveis. Et pledd til å sitte på kan også være fint å ha med.